Dromen, denken, doen, delen

Wie zijn wij?

Alicia

Creatieve duizendpoot, uitvindster, gek op muziek maken, tekenen en animeren. Het is mijn droom om Nederland creatiever te leren denken door middel van de tekenkleurplaat, kunstenaars te ondersteunen door samen te werken én kinderen bewust mee te laten denken over oa inclusie, innovatie, duurzaamheid door samen te werken met goede doelen.

Teunie

Teunie is beeldend kunst docent op het Gentiaan.
Ze is ontzettend leuk en enthousiast
en haar werk is erg veelzijdig!

Jij

Verhalenvertellers, stemacteurs, kunstschilders, kunstenaars. Ik geloof dat veel talenten te koppelen zijn aan de tekenkleurplaat. Heb jij een goed idee, wil je iets maken, of meedenken. Laat het weten!

Laura & Astrid

De brainstormtantes, altijd van alles aan het maken, met onder andere papier, textiel en speksteen. Op het gebied van kaarten hebben ze veel ideeën. Door vormen uit te snijden uit de kaart zelf of van buitenaf toe te voegen kan je je kaarten een leuke draai geven. Ter ontspanning leent een tekenkleurplaat-kaart zich ook heel goed voor zentangle.

Maartje

Samen hebben we een workshop gemaakt met een verhaaltje als basis. Nisse is een kaboutertje dat allemaal avonturen beleeft. Tijdens de workshop worden er vier platen gemaakt ter illustratie van het verhaal. De resultaten in groep 4 van de Markesteen in Zwolle waren divers en prachtig!

Romy

Romy liep stage bij All-icia om animatie te leren en heeft het ontstaan van de tekenkleurplaat meegemaakt! Ook heeft ze geholpen met het geven van de eerste workshops. Haar tekentalent is sindsdien gegroeid. Ze maakt grappige stripverhalen en experimenteert volop in procreate.

Hanneke

Ken jullie deze toffe docent van de Ambelt? Nieuwe platen probeert ze graag uit in de klas. Het is zo genieten om iedereen bezig te zien. Allemaal dezelfde plaat, maar zoveel verschillende invullingen!

Jessika

Schilderen en fotograferen
met voorliefde voor de natuur.