BOEKENBEDENKERS PITCH

Boekenbedenkers

In september heb ik een pitch gedaan voor de Boekenbedenkers en daar heb ik nu een filmpje van op youtube:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het project ‘de Boekenbedenkers’ is bedoeld ter stimulering van creatief denken. Elk kind ontvangt een eigen boek met dezelfde richtlijnen, bestaande uit hulpvragen en visuele ondersteuning in de vorm van stippen op het papier.

Hoewel dit boek in eerste instantie bedoeld is voor kinderen in groep 7, kan iedereen het gebruiken om een verhaal te vertellen. Het proces bestaat uit drie stappen: bedenken, uitvoeren en delen. Het laatste deel van het boek is van bijzonder belang, omdat het gaat over de invloed op de omgeving en de zichtbaarheid van het hoofdpersonage uit het boek, maar hetzelfde geldt voor het proces van de maker. Als het boek af is, wordt er een boekpresentatie gehouden en wordt jouw eigen boek getoond! Vervolgens krijgt het boek een mooie plek in de schoolbibliotheek, zodat iedereen het kan lezen!

Ik gun elk kind de kans om op een leuke manier aan de slag te gaan met het creëren van een eigen verhaal! Het biedt een prachtige combinatie van zelfexpressie in zowel taal als beeld.

Het boek is binnenkort verkrijgbaar via deze website, inclusief extra downloads voor schetsen en voortgang sheets. Binnenkort is het ook verkrijgbaar als compleet lespakket bij de Stadkamer in Zwolle. Voor meer informatie ben ik per e-mail en telefoon bereikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *