Bij ONS thuis

Workshops

Hoe krijg je tijdens een workshop voor kinderen ook de ouders actief? Afgelopen zaterdag is het me gelukt tijdens mijn tekenworkshop tijdens de Burendag in Stadshagen, bij de Stadshoeve. Ik heb zelfs een vader die een hekel had aan tekenen uit zijn comfortzone gehaald!

  • Een jongetje die al heel leuk kon tekenen (3 jaar) ontdekte de gum. Dat was leuk, eerst tekenen en dan weer uitgummen, wat een uitvinding hè?
  • Er was een meisje van 4 die nog nooit had getekend. Waarom heb je alleen grijs? Vroeg ze meerdere keren. Zodat je alleen kan tekenen. Dan maar met grijs kleuren dacht ze…Tja, bijzonder. Een andere krasser heb ik nog zover gekregen dat er ook nog een cirkel en spiraal op het blaadje kwamen, yes!
  • 3 meiden die heerlijk samen een huis ontwierpen en samen kletsend en overleggend en elkaar inspirerend tot een mooie tekening kwamen.
  • Een meisje met haar tante die hun ideale droomhuis tekenden, de vader van het meisje deed halverwege ook mee, gewoon een huis ertussen geplaatst (met binnentuin en koepel).

Deze workshop wil ik ook ontzettend graag geven op basisscholen in Zwolle tijdens de kinderboekenweek. Buiten Zwolle kan ook, dan zet ik mijn digitale assistente in.  

Mail naar: tekenkleurplaat@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *