Het is bijna zover!

Boekenbedenkers Workshops

Nog een paar dagen wachten en het boek voor project BOEKENBEDENKERS heb ik in handen. Ik deel met jullie alvast de voorkant! Afgelopen maanden heb ik veel nagedacht over de verhaallijn in het boek en de betekenis daarachter en ook over de betekenis van de gebruikte kleuren. Er valt heel veel in te ontdekken wat je op het eerste oog niet kan zien. Het werkt eigenlijk als een soort prisma.

Het is een template-boek. Met als basis 9 hulpvragen en visuele kaders. Zo leer ik kinderen te kijken naar een groter geheel en wat het inzetten van een uniek talent voor impact kan hebben op de omgeving. Dat doe ik door ze te begeleiden in het schrijven en tekenen van een eigen verhaal. Het boek bestaat uit 9 pagina’s. De eerst drie gaan over de wereld, de emotie/passie van de hoofdpersoon en zijn droom. Daarna bedenkt deze wat er nodig is om deze droom te verwezenlijken, voert dit uit en heeft een resultaat. Vervolgens (op de laatste 3 pagina’s) wordt dit resultaat gedeeld met de omgeving en raakt men geïnspireerd tot actie en dat schept verbondenheid en zorgt voor verbetering.

Breng creativiteit naar de klas! Ontdek hoe dit BOEKENBEDENKERS-project kinderen inspireert om met hun eigen verhalen impact te maken. Laat je leerlingen de kracht van verbondenheid ervaren!

Nu te boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *